Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η φωτογραφία Αταμάν και Τερίμ που «σαρώνει» στο Twitter

Μετά τον μπασκετικό και ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα έχει Τούρκο προπονητή με το Twitter να έχει... λιώσει με την κοινή φωτογραφία, Αταμάν και Τερίμ!

Εποχή Τερίμ λοιπόν στον Παναθηναϊκό!

Όπως όλα δείχνουν ο Τούρκος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος αποχωρεί από τον πάγκο μετά από 2,5 χρόνια.

Ο έμπειρος προπονητής είναι μύθος για το Τουρκικό ποδόσφαιρο και για αυτόν τον λόγο του εχει αποδοθεί το παρατσούκλι “Αυτοκράτορας”.

Το στοιχείο όμως που κάνει ιδιαίτερη την πρόσληψη του είναι το ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πλέον δυο Τούρκους προπονητές που πέρασαν από τη Γαλατάσαραϊ, αφού και ο Εργκίν Αταμάν, έχει προπονήσει την μπασκετική ομάδα του Γαλατά.

Ανάμεσα λοιπόν στο πλήθος αναρτήσεων για το γεγονός ότι το «τριφύλλι» θα έχει Τούρκους προπονητές ταυτόχρονα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, κυριαρχεί ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Με τους Φατίχ Τερίμ και Εργκίν Αταμάν (που εκτός των άλλων συνδέονται από την κοινή αγάπη τους για τη Γαλατασαράι) να ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί!

Exit mobile version