ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Μαρούσι για το απόλυτο και το ονειρεμένο κλείσιμο της χρονιάς ο Παναθηναϊκός ΑKTOR!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε το Μαρούσι εκτός έδρας για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Στο Μαρούσι για το απόλυτο και το ονειρεμένο κλείσιμο της χρονιάς ο Παναθηναϊκός ΑKTOR!

Να συνεχίσει το εντυπωσιακό αήττητο σερί και να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο το 2023 θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Το «τριφύλλι» μετά τη νέα νίκη στη Euroleague, αυτή τη φορά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, φιλοξενείται στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το Μαρούσι (17:15, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μοναδικό τραυματία τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος πλησιάζει στην επιστροφή του όμως δεν θα είναι διαθέσιμος γι’ αυτό το ματς. Φυσικά, ο Εργκίν Αταμάν θα χρειαστεί να «κόψει» κι έναν από τους 7 ξένους της ομάδας, τον οποίο και θα ξεκουράσει ενόψει «διαβολοβδομάδας».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός πλάνων για τους πράσινους είναι ο Κάιλ Γκάι ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.