ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι αντιδράσεις στα γκολ και το μεγάλο «αχ»: Η παρακάμερα του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (Vid)

Δείτε όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι αντιδράσεις στα γκολ και το μεγάλο «αχ»: Η παρακάμερα του ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (Vid)

Έκανε σπουδαία εμφάνιση και έμεινε με το μεγάλο «αχ»!

Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έφερε τούμπα το ματς αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, αφενός λόγω του πέναλτι που δεν του δόθηκε στη φάση του Βέρμπιτς και αφετέρου γιατί η ΑΕΚ ισοφάρισε με τον Λιβάι Γκαρσία με πέναλτι.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή και έδωσε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε όσα δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, αλλά κράτησε η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.