ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για το «διπλό» κορυφής στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ απόψε (20:30, Νοvasports prime, Panathinaikos24.gr) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Για το «διπλό» κορυφής στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να περάσει από την Τούμπα και να μείνει μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” μετά την ήττα από τον Ατρόμητο μπαίνουν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, καθως σε μια εβδομάδα μέσα δίνει δυο ντέρμπι και τη ρεβάνς του Κυπέλλου, επομένως κρίνονται πολλά για την έκβαση της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα τα δώσει όλα με τη νίκη σε ένα γήπεδο που πέρυσι έκανε το 2/2, αναζητώντας μάλιστα το πρώτο του “τρίποντο” σε ντέρμπι από το ματς των playoffs στη Θεσσαλονίκη την περασμένη σεζόν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φατίχ Τερίμ μετρά τις απουσίες των Xoυάνκαρ, Παλάσιος Σένκεφελντ, αλλά και των τραυματιών, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Πάλμερ Μπράουν, Μάγκνουσον ενώ κανονικά στην αποστολή, βρίσκονται οι Τσέριν, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Τούρκος τεχνικός ετοιμάζει ξανά εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει λοιπόν με τον Ντραγκόφσκι στην εστία και τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Βίτορ και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Ο Αράο θα μετατοπιστεί στο κέντρο και θα έχει δίπλα του τον Βιλένα. Μπακασέτας σε ρόλο δεκαριού, ενώ στην επίθεση παίζονται όλες οι θέσεις με το Μαντσίνι, Αϊτόρ και Ιωαννίδης να φαντάζει ως το επικρατέστερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.