ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έδειξε χαρακτήρα ομάδας Final Four ο Παναθηναϊκός, μπορεί να βρεθεί εκεί μέσω του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε τεράστια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην προσπάθειά του να βρεθεί στα play offs της EuroLeague, αλλά το ΟΑΚΑ έδειξε πως το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να τον στείλει στο Βερολίνο

Έδειξε χαρακτήρα ομάδας Final Four ο Παναθηναϊκός, μπορεί να βρεθεί εκεί μέσω του ΟΑΚΑ

Μετά την εκτός έδρας ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε είχε αποκτήσει χαρακτήρα ενός πρόωρου τελικού για τον Παναθηναϊκό. Η μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στα play offs, δηλαδή στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, έχει ανάψει για τα καλά και κάθε νίκη μετράει. Ειδικά απέναντι σε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.