Θέματα / Αφιερώματα

Πήγαμε σε ένα… διαφορετικό ΜΟΥΣΕΙΟ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και σας το παρουσιάζουμε!

Αν έχει κάποιος στο μυαλό του ένα... διαφορετικό μουσείο για τον Παναθηναϊκό, τότε θα το δει στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα!

Αν έχει κάποιος στο μυαλό του ένα… διαφορετικό μουσείο για τον Παναθηναϊκό, τότε θα το δει στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα!

Ο Διονύσης Δεσύλλας βρέθηκε στο σπίτι του φίλου του “τριφυλλιού” και συλλέκτη, Γιώργου Καλιτζή, ο οποίος έχει μετατρέψει το υπόγειό του σε έναν… καταπράσινο θησαυρό!

Σπάνιο αρχειακό υλικό, εφημερίδες, λάβαρα, φορεμένες φανέλες, κασκόλ, εισιτήρια από μεγάλους- και όχι μόνο- αγώνες, μικροπράγματα, βιβλία, λευκώματα, αναμνηστικά, μετάλλια, προγράμματα, φωτογραφίες, δελτία αθλητών, φιγούρες και ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, θα το βρείτε σε αυτό τον υπέροχο καταπράσινο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Καλιτζής στο σπίτι του έξω από το Ηράκλειο Κρήτης!

Πρόκειται για μια συλλογή που σπάνια κανείς συναντά. Μιλάμε για κόπους ετών από τον κ. Καλιτζή, ο οποίος με μεράκι και ατελείωτη αγάπη για το “τριφύλλι” διατηρεί ζωντανό ένα μέρος της μεγάλης ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

Exit mobile version