ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Υπέροχο το Μαξίμοβιτς – Αράο – Μπακασέτας

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για την τριάδα που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Υπέροχο το Μαξίμοβιτς - Αράο - Μπακασέτας

Είναι κάτι που γνωρίζαμε η σημερινή ανακοίνωση της απόκτησης του Νεμάνια Μαξίμοβιτς. Γνωρίζαμε δηλαδή πως από το καλοκαίρι και μετά θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, απλά είχαμε και το τυπικό της υπόθεσης με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Σε μια κίνηση που δεν έχει γίνει… viral και δεν έχει φέρει ενθουσιασμό επειδή βρισκόμαστε στα μέσα Μαρτίου, σε περίοδο δηλαδή ασυνήθιστη για μεταγραφές. Αλλά που όταν ο κόσμος θα δει τον παίκτη στο γήπεδο, είναι δεδομένο πως θα ενθουσιαστεί. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν όλα όσα φέρνει μαζί του ο Σέρβος μέσος.

Ο Παναθηναϊκός βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη δύο εκατομμυρίων ευρώ, σε μια συνολική επένδυση που θα του κοστίσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια μαζί με την εφορία. Αλλά είναι «λεφτά στην τράπεζα» που λένε. Ξέρετε τι έχει κάνει ο Μαξίμοβιτς όλα τα προηγούμενα χρόνια που έπαιζε στην Ισπανία;

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από έξι σεζόν στη Χετάφε έχει λείψει μόλις σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Κάθε χρονιά, με εξαίρεση την περσινή, έπαιζε περισσότερους από 35 αγώνες στη La Liga. Όχι πως πέρσι ο αριθμός ήταν μικρός. 29 από τους 38 αγώνες αγωνίστηκε.

Ποδοσφαιριστής που παίζει υπέροχα τον ρόλο του Box to Box, ένα «εξαροοχτάρι» που πατάει και στις δύο περιοχές και κάνει τη διαφορά. Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό. Είναι το γεγονός πως στον Παναθηναϊκό θα συναντήσει και θα συνθέσει εκτός απροόπτου μια τριάδα με δύο εξίσου ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τον Αράο και τον Μπακασέτα.

Ο Παναθηναϊκός από το καλοκαίρι και έπειτα θα έχει στις τάξεις του μια σούπερ ποιοτική τριάδα, που τον ανεβάζει επίπεδο. Χωρίς να κάτσουμε να σκεφτούμε τι άλλες επιλογές θα έχει για τον άξονα, όπως για παράδειγμα τον Τσέριν, θα παρατάσσει μια τριάδα παικτών που μαζί κοστίζουν περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Και στο ποδόσφαιρο πολλές φορές ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Βασίλης Μοιρώτσος
Βασίλης Μοιρώτσος Ο Βασίλης Μοιρώτσος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1984 και είναι αθλητικός συντάκτης. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα το 2004 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παρέμεινε εκεί για 12 χρόνια, κάνοντας δεκάδες περιγραφές ελληνικών και ευρωπαϊκών αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ πέρασε απ’ όλες τις ραδιοφωνικές «ζώνες» του σταθμού. Από το 2006 έως και το 2016 ήταν συντάκτης της εφημερίδας Sportday, καλύπτοντας ρεπορτάζ Α’ Εθνικής για 8 χρόνια, ενώ από το 2014 ανέλαβε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε η εφημερίδα Sportime από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και τον Μάιο του 2018. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Sportal.gr και μέλος της αθλητικής συντακτικής ομάδας της εφημερίδας «Τα Νέα». Αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.