ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ανατριχιαστικό κορεό στο ΟΑΚΑ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο (Pic & Vid)

Ανατριχιαστικές στο ΟΑΚΑ πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρουσίασαν ένα συγκλονιστικό κορεό για τον αείμνηστο Θανάση Γιαννακόπουλο.

Το ανατριχιαστικό κορεό στο ΟΑΚΑ για τον Θανάση Γιαννακόπουλο (Pic & Vid)

Ανατριχιαστικές στο ΟΑΚΑ πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού παρουσίασαν ένα συγκλονιστικό πανό για τον αείμνηστο Θανάση Γιαννακόπουλο.

Οι φίλοι του τριφυλλιού εχουν γεμίσει το ΟΑΚΑ με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί από τις 14 Φεβρουαρίου για το σπουδαίο ματς.

Με αφορμή την συμπλήρωση 5 ετών από τον θάνατο του “τυφώνα” Θανάση Γιαννακόπουλου ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ πανό άνοιξε στην κεντρική κερκίδα του ΟΑΚΑ με τον κόσμο να τραγουδά σύνθημα με το όνομα του και άπαντες να ανατριχιάζουν στη θέα αυτού του κορεό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Mάλιστα στο cube του ΟΑΚΑ έπαιξε ένα τρομερό βίντεο – αναδρομή με τον Θανάση Γιαννακόπουλο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.