ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ξεκίνησε χωρίς video check το 5ο ματς Ολυμπιακού-Μίλωνα στου Ρέντη!

Ολυμπιακός και Μίλων παίζουν αυτή την ώρα στου Ρέντη για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League ωστόσο στο ματς δεν θα υπάρχει... video check!

Ξεκίνησε χωρίς video check το 5ο ματς Ολυμπιακού-Μίλωνα στου Ρέντη!

Τον αντίπαλο του στους τελικούς της Volley League αναμένεται να μάθει σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός, αφού Ολυμπιακός και Μίλωνας τίθενται αντιμέτωποι αυτή την ώρα στου Ρέντη στον 5ο μεταξύ τους ημιτελικό!

Η σειρά μπορεί να βρίσκεται στο 2-2, ωστόσο όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι των δυο ομάδων και επιβεβαίωσε και η ΕΡΤ στη μετάδοση της, το ματς θα διεξαχθεί, τουλάχιστον, μέχρι νεωτέρας, χωρίς Video Check!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.