ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς τα «φίνα κορίτσια»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στις 17:30 στο κλειστό του Μετς την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό της Volley League γυναικών.

Κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους τελικούς τα «φίνα κορίτσια»

Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Volley League γυναικών είναι ο Παναθηναϊκός!

Τα φίνα κορίτσια, υποδέχονται απόψε στις 17:30 στο κλειστό του Μετς στον πρώτο ημιτελικό την ΑΕΚ θέλοντας τη νίκη η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να πάνε με το πάνω χέρι στο δεύτερο ματς.

Οι “πράσινες” μετά το κακό διάστημα στο οποίο είχαν μπει, φαίνεται να έχουν συνέλθει, αφού πέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Πρωταθλητών Πεύκων παίρνοντας την πρόκριση.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό “κρας τεστ” στα πλέι οφ για τον Σέρβο νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού Ντράγκαν Νέσιτς, μετά τις δύο νίκες και την πρόκριση επί των Πεύκων. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πάντως οι “πράσινες” “τα βρήκαν σκούρα” απέναντι στην “Ένωση”, καθώς ηττήθηκαν με 3-1 σετ στο Ολυμπιακό Χωριό, ενώ έχασαν βαθμό στο Μετς, επικρατώντας στα σημεία με 3-2 σετ των αντιπάλων τους.

Γυμναστήριο Μετς, 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ε.Κ. Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τομαράς, Γεώργας, Γραμματεία: Μισιάκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.