ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΒΟΜΒΑ: «Oμάδα της Euroleague κάνει “μπάσιμο” για τον Ναν με τεράστια προσφορά»

Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός δουλεύει την παραμονή του Κέντρικ Ναν, ωστόσο μια ακόμη ομάδα της Euroleague ετοιμάζει τεράστια προσφορά για να τον αποκτήσει.

ΒΟΜΒΑ: «Oμάδα της Euroleague κάνει

Σειρήνες για Ναν!

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Εργκίν Αταμάν από την ημέρα που φόρεσε τα πράσινα και για τον λόγο αυτό το τριφύλλι δουλεύει έντονα προκειμένου να τον διατηρήσει για δυο ακόμη χρόνια στο ρόστερ του.

Ο ίδιος ο παίκτης, με αναφορές του δείχνει να θέλει να μείνει στην ομάδα, έχοντας λάβει την αγάπη του κόσμου, ωστόσο περιμένει μια ανάλογη προσφορά προκειμένου να παραμείνει.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως Ιταλός δημοσιογράφος του Sportando ρίχνει… βόμβα!

Συγκεκριμένα ο Αλεσάντρο Λουίτζι Μάγκι, με ποστάρισμα του αναφέρει ότι η Εφές στης οποίας τον πάγκο θα κάθεται από τη νέα σεζόν ο Τσάβι Πασκουάλ, πρόκειται να χτυπήσει την πόρτα του Ναν, κάνοντας μάλιστα μια τεράστια πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ποσά δεν έχουν αναφερθεί, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή ο Παναθυηναϊκός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την μόνιμη… απόκτηση του!

Συγκεκριμένα στο ποστάρισμα του στο “Χ” αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός εργάζεται ώστε να έρθει σε νέα συμφωνία με τον Ναν, όμως η Εφές είναι έτοιμη να του κάνει τεράστια πρόταση. Θα είναι αυτός ο πρώτος μεγάλος στόχος στην εποχή του Πασκουάλ»;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.