ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Στροφή» στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός μετά το διήμερο ρεπό, ξεκινά σήμερα (10/4) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία.

Παναθηναϊκός: «Στροφή» στη Λαμία

Αφήνει πίσω του νίκη επί του Άρη και στρέφεται στη Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι μετά τη δύσκολη νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με σκορ 2-0 ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τη Λαμία στη Λεωφόρο, όπου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε καλή κατάσταση κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού μετά τις δυο τελευταίες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη, η ομάδα παραμένει πάντα σε τροχιά τίτλου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άπαντες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο, καθώς η Λαμία θα κατέβει στη Λεωφόρο προκειμένου να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Άλλωστε όλοι θυμούνται το εντός έδρας 2-2 της κανονικής διάρκειας το οποίο θέλουν να αποφύγουν, αφού δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας. Ο Φατίχ Τερίμ και οι παίκτες θα βρεθούν σήμερα στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία ενώ θυμίζουμε ότι το τριφύλλι θέλει το 2/2 και… έξι βαθμούς ώστε να πάει η ομάδα με την καλύτερη ψυχολογία, αλλά και βαθμολογική συγκομιδή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.