ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Xωρίς Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Οριστικά χωρίς τον Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οριστικό: Xωρίς Τζέριαν Γκραντ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Με μια σημαντική απουσία θα υποδεχθεί απόψε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Αυτή ακούει στο όνομα του Τζέριαν Γκραντ, αφού ο Αμερικανός, δεν είναι 100% να αγωνιστεί στο ντέρμπι και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει των αναμετρήσεων για τα playoffs της Εuroleague με Μακάμπι ή Μπασκόνια τα οποία θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού αγωνίστηκε ελάχιστα στα δυο ματς με Κολοσσό Ρόδου και Άλμπα Βερολίνου για την Stoiximan Basket League και την Ευρωλίγκα αντίστοιχα, εξαιτίας ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούσαν στον δικέφαλο του ποδιού λίγο πάνω από το γόνατο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Γκραντ, ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες και στην τελευταία προπόνηση, αποδείχθηκε ότι δεν είναι 100% έτοιμος να συνεισφέρει στο αποψινό ντέρμπι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.