ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήττα στο ΣΕΦ, αλλά μπορεί την ισοφάριση στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε μεγάλη ανατροπή στο ΣΕΦ, όμως μια τεχνική ποινή κατά της Σταμολάμπρου και ένα επιθετικό φάουλ που χρεώθηκε η Τζόουνς στο κρισιμότερο σημείο του ματς, έφραξαν τον δρόμο για το break και έδωσαν το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να επικρατήσει 61-53 και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ήττα στο ΣΕΦ, αλλά μπορεί την ισοφάριση στη Λεωφόρο

Άγγιξε σπουδαία ανατροπή στο ΣΕΦ, αλλά…μπορεί την ισοφάριση στη Λεωφόρο!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, πλήρωσε το κακό δεύτερο δεκάλεπτο στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, πλησίασε μέχρι και στους τρεις πόντους, όμως ένα επιθετικό φάουλ-ανακάλυψη κατά της Τζόουνς, αλλά και μια τεχνική ποινή νωρίτερα στη Σταμολάμπρου, έκριναν το ματς και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Πειραιά να επικρατήσει 61-53 και να κάνει το 2-1 στη σειρά.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν πλέον match ball τίτλου, αφού έκαναν το 2-1 και στο 4ο ματς στη Λεωφόρο την Τετάρτη (24/4, 17:00) με νίκη κατακτούν το πρωτάθλημα, με το «τριφύλλι» να θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να την στείλει σε Game 5.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό πρώτη σκόρερ ήταν η Τζίλιαν Αλέιν με 14 πόντους, κάνοντας ακόμα ένα double-double 16 ριμπάουντ, με την Τζάζμιν Τζόουνς να προσθέτει άλλους 13 και να ακουμπά το triple double με 11 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες. Στους 11 η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, που είχε 3/5 τρίποντα, με τους 8 να τους πετυχαίνει στην πρώτη περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 31-19, 41-33, 61-53

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.