ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για το διπλό – τίτλου στην «OPAP Arena»

Στο ματς της 10ετίας ο Παναθηναϊκός θέλει να φύγει με το διπλό τίτλου από τη Νέα Φιλαδέλφεια (20:30, Cosmote Sport 1).

Παναθηναϊκός: Για το διπλό - τίτλου στην «OPAP Arena»

Σε έναν αγώνα που ενδεχομένως θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί στην OPAP Arena όντας ένα βαθμό πίσω από την «Ένωση» (71-72). Έτσι με νίκη οι «πράσινοι» θα περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας και θα έχουν την τύχη στα χέρια τους για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ θα απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε.

Από την άλλη, με νίκη της ΑΕΚ η διαφορά θα πάει στο -4 και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα έχει κάνει σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Να σημειωθεί, ότι εάν η ΑΕΚ δεν ηττηθεί στην αποψινή αναμέτρηση, θα υπερτερεί του Παναθηναϊκού σε πιθανή μεταξύ τους ισοβαθμία (το επόμενο κριτήριο μετά τα μεταξύ τους είναι η σειρά κατάταξης στην κανονική διάρκεια, με τον «δικέφαλο» να έχει τερματίσει πάνω από τον Παναθηναϊκό). Αν όμως ο Παναθηναϊκός επικρατήσει, σε ενδεχόμενη ισοβαθμία θα είναι αυτός σε πλεονεκτική θέση!

Από κει και πέρα, αγωνιστικά, ο Φατίχ Τερίμ θα περιμένει μέχρι στην τελευταία στιγμή να δει εάν μπορεί να υπολογίζει στον Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι στο ματς με τη Λαμία, έκανε χθες προπόνηση, ωστόσο ο Τούρκος τεχνικός θα περιμένει να δει εάν θα είναι 100% έτοιμος. Αυτός είναι και ο λόγος, που το «τριφύλλι» δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι. Σε κάθε περίπτωση για το σημερινό ματς δεν υπολογίζονται οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Αποστολή δεν ανακοίνωσε ούτε η ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην υπολογίζει στους Μουκουντί και Πισάρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, ο Χουάνκαρ θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Ακαϊντίν και Γεντβάι τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Αράο θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Βέρμπιτς στα αριστερά και ο Παλάσιος στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Βιλί Ντελαζό, από τη B’ κατηγορία της UEFA ορίστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Φινζάν Ερβάν και Ζαν Φιλίπ, 4ος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα καθίσει ο επίσης Γάλλος, Καστρό Αλεξάντρ με τον Ψαρρή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.