Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έρχεται ενήμερος για όλα ο Αλόνσο – Φουλ για μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Έρχεται ενήμερος για όλα ο Αλόνσο – Φουλ για μεταγραφές

O Nτιέγκο Αλόνσο έρχεται άμεσα και πλήρως ενημερωμένος στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και να τρέξει άμεσα τον σχεδιασμό και τα μεταγραφικά.

Λευκός καπνός λοιπόν στο θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Μετά από αρκετές ημέρες υπομονής για την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι, η οποία εν τέλει δεν δόθηκε ποτέ, ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο εκλεκτός του τριφυλλιού για τον πάγκο.

Ο 49χρονος Ουρουγουανός τεχνικός έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, έχοντας βρεθεί για αρκετό καιρό σε επικοινωνία με την πράσινη ΠΑΕ και τον Γιάννη Παπαδημητρίου του οποίου αποτελεί και προσωπική επιλογή, η οποία και δουλεύεται εδώ και καιρό.

Φυσικά ο Αλόνσο, ως ένας προπονητής με παραστάσεις, τόσο από το διεθνές όσο και από το διασυλλογικό επίπεδο, έρχεται γνωρίζοντας ακριβώς όσα πρέπει να ξέρει ένας προπονητής για τη νέα του ομάδα.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Εδώ και ημέρες έχει λάβει πλήρη “φάκελο” για το τριφύλλι. Λαμβάνει γνώση για το ρόστερ και τις “προσθαφαιρέσεις” που χρειάζεται και αναμένεται εντός 24 ωρών στη χώρα μας προκειμένου να σηκώσει μανίκια και να τρέξει τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές!

Να σημειωθεί ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο οδήγησε την Ουρουγουάη στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο εκεί όπου η σελέστερ αποκλείστηκε στις… λεπτομέρειες, ενώ παρά τη σύντομη παρουσία του στη Σεβίλλη η ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν ιδιαιτέρως “άτυχη” από άποψης αποτελεσμάτων.

Θυμίζουμε ότι σε μια εβδομάδα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στο “Γεώργιος Καλαφάτης” για την πρώτη συνάντηση της σεζόν εκεί που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τον Ντιέγκο Αλόνσο.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ