ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φρενίτιδα στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες κόσμος περιμένει τους θριαμβευτές του ΣΕΦ!

Μεγάλος όγκος οπαδών του Παναθηναϊκού έχει συγκεντρωθεί στο ΟΑΚΑ για να υποδεχτεί την αποστολή της ομάδας μετά το διπλό στο ΣΕΦ.

Φρενίτιδα στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες κόσμος περιμένει τους θριαμβευτές του ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έστειλε τη σειρά των τελικών των playoffs της Stoiximan Basket League σε πέμπτο ματς, σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών των «πρασίνων».

Την ώρα λοιπόν που εκατοντάδες χιλιάδες εξ αυτών έχουν… στηθεί στην ουρά για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το Game 5 που θα γίνει σε δύο μέρες, αρκετοί συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ προκειμένου να υποδεχτούν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.