ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή με τον Χουάντσο και πήρε αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή»

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε την πορεία του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν, μιλώντας για την υπομονή που βοήθησε τους «πράσινους» να φτάσουν ως την κορυφή της Ευρώπης.

Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή με τον Χουάντσο και πήρε αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή»

Ο Πάμπλο Λάσο συμμετείχε στο 4ο EuroLeague Head Coaches Congress που διεξήχθη τις τελευταίες μέρες στη Γλυφάδα και μιλώντας στα κανάλια Novasports, αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού που έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στην Ευρωλίγκα, κάνοντας ειδική αναφορά στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο κόουτς της Μπάγερν ανέφερε σχετικά: «Για μένα, το πιο σημαντικό είναι η “χημεία” της ομάδας. Για παράδειγμα… Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης; Σίγουρα έχει πολύ καλούς παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή. Όμως οι σωστοί παίκτες εμφανίστηκαν στις σημαντικές στιγμές. Θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμα από έναν συμπατριώτη μου. Ο Χουάντσο έπαιξε πολύ καλά την κατάλληλη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή με τον Χουάντσο και πήρε αυτό που έπρεπε την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο… Το περασμένο καλοκαίρι έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τα πάντα. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίσεις τα πάντα. Είχαν υπομονή, έχτισαν την ομάδα και βρήκαν το σωστό μομέντουμ την κατάλληλη στιγμή. Είναι κάτι που όλοι πρέπει να μάθουν. Σε μια σεζόν που δίνεις 80 παιχνίδια, δεν πρόκειται να τα κερδίσεις όλα. Δεν γίνεται να μιλάς για κρίση κάθε φορά που χάνεις. Η αίσθησή μου είναι ότι ο κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού έπαιξε καλά όταν έπρεπε. Δεν ξέρω γιατί. Έγινε τρομερή δουλειά από τον προπονητή, τους παίκτες και ολόκληρο τον οργανισμό. Κανείς δεν θα θυμάται τι έκανες τον Νοέμβριο. Όλοι όμως θυμούνται τον πρωταθλητή. Στο μπάσκετ οι λεπτομέρειες ορίζουν την ιστορία όμως πρέπει να είσαι έτοιμος για να ορίσεις τις λεπτομέρειες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.