ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Άνταμ Τσέριν: Το καλοκαίρι της ζωής του, το νέο συμβόλαιο και η ποδοσφαιρική του αξία!

Ο Άνταμ Τσέριν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Σλοβενίας στο EURO 2024 με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο που εκτοξεύεται και το level up. To Panathinaikos24.gr αναλύει.

Άνταμ Τσέριν: Το καλοκαίρι της ζωής του, το νέο συμβόλαιο και η ποδοσφαιρική του αξία!

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2022 έντυσε στα πράσινα τον Άνταμ Τσέριν. Από το πρώτο του φιλικό με την φανέλα του Τριφυλλιού ο Σλοβένος χαφ έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας σε κάθε ματς και εξελιχθεί σε… λίρα εκατό.

Η εξέλιξη του αυτά τα τελευταία δύο χρόνια είναι συνεχής, πράγμα που γίνεται πασιφανές και στο φετινό EURO. Με την σημαντική του συνεισφορά η Σλοβενία κατάφερε να πάει για πρώτη φορά σε τελική φάση EURO, ωστόσο ο Τσέριν δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

Ο Σλοβένος χαφ του Παναθηναϊκού είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής και έχει συμβάλει το μέγιστα στο να περάσει η ομάδα του στην φάση των «16» της διοργάνωσης σε έναν ομολογουμένως δύσκολο όμιλο.

Παναθηναϊκός: Νέοι και… Νίκας «άρπαξαν» την ευκαιρία τους και άφησαν θετικές εντυπώσεις στον Αλόνσο
Παναθηναϊκός: Νέοι και… Νίκας «άρπαξαν» την ευκαιρία τους και άφησαν θετικές εντυπώσεις στον Αλόνσο 2.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά φυσικά επιβεβαιώνονται και από την στατιστική υπηρεσία. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι είναι στην 6η θέση στην κατηγορία με τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Μόνο τυχαίο δεν είναι στο ματς με την Αγγλία αναδείχθηκε MVP. Πράγμα που μόνο εύκολο δεν είναι αν σκεφτεί κανείς ποιους είχε να αντιμετωπίσει.

Παράλληλα σε αυτά τα τρία παιχνίδι στο EURO 2024 η βαθμολογία (σ.σ. με βάση το sofascore) είναι στο 7.00 ενώ άξια αναφοράς είναι και τα στατιστικά του. Πραγματοποιεί περίπου 35 μεταβιβάσεις ανά παιχνίδι με ακρίβεια που ξεπερνάει το 80% ενώ οι περισσότερες από αυτές είναι στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου, πράγμα που αποδεικνύει το πόσο βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας. Επιπρόσθετα, αναχαιτίζει τουλάχιστον 3 σημαντικές επιθέσεις αντιπάλου ανά παιχνίδι ενώ κάνει κάτι παραπάνω από δύο επιτυχημένα τάκλιν ανά παιχνίδι.

Όλα αυτά λοιπόν δείχνουν το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του μέχρι τώρα στην Σλοβενία. Ο Τσέριν πραγματοποιεί το καλοκαίρι της… ζωής του.

Το νέο συμβόλαιο που θα του προτείνει ο Παναθηναϊκός και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο

Είναι δεδομένο ότι μετά από τέτοιο EURO ο Άνταμ Τσέριν θα γίνει «μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες. Ο Σλοβένος χαφ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για δύο ακόμα χρόνια, ωστόσο οι Πράσινοι θέλουν να επεκτείνουν για δύο ακόμα χρόνια με περισσότερα χρήματα.

Σκοπός των Πράσινων είναι να τον κρατήσουν για χρόνια στο δυναμικό τους και μόνο με μια πάρα πολύ καλή πρόταση θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν μια πιθανή παραχώρησή του. Ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει σε όλα τα επίπεδα και μόνο με πολλά χρήματα μπαίνει στη διαδικασία να συζητήσει οποιαδήποτε παραχώρηση ποδοσφαιριστή του.

Οπως και να έχει ο Άνταμ Τσέριν δείχνει ότι με την σκληρή δουλειά, αλλά και την ικανότητα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω ενώ ο Παναθηναϊκός δικαιώνεται απόλυτα για την απόφασή του να τον ντύσει στα πράσινα δύο καλοκαίρια πριν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.