ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Απίστευτος Τσέριν: Έτρεξε 16 χλμ. στον προημιτελικό με Πορτογαλία και τους ξεπέρασε όλους!

Ο Άνταμ Τσέριν, παρά τον αποκλεισμό της Σλοβενίας από την Πορτογαλία, ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου τρέχοντας μάλιστα 16 χλμ.

Απίστευτος Τσέριν: Έτρεξε 16 χλμ. στον προημιτελικό με Πορτογαλία και τους ξεπέρασε όλους!

O Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια έχει την τύχει να βρίσκεται στο ρόστερ του ένας ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος χαφ μάλιστα πραγματοποίησε ένα πραγματικά πάρα πολύ καλό Euro με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Στην φάση των ομίλων ήταν ο απόλυτος MVP της Σλοβενίας και μάλιστα στο παιχνίδι κόντρα στην υπερηχητική Αγγία πήρε και το βραβείο.

Η Σλοβενία είχε τις ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Πορτογαλία, ωστόσο λύγισε στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Άνταμ ήταν και σε αυτό το παιχνίδι εκ των κορυφαίων. Μάλιστα ήταν ο ποδοσφαιριστής που έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα σε σχέση με κάθε άλλον στον αγωνιστικό (15,9 χλμ). Παράλληλα οι πάσες του είχαν ακρίβεια πάνω από 80% ενώ είχε τέσσερις καθοριστικές επεμβάσεις που ανέκοψαν ορισμένες σημαντικές επιθέσεις των Πορτογάλων.

Γενικά, ο Τσέριν έκανε ένα σούπερ τουρνουά και είναι δεδομένο ότι αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα. Το Τριφύλλι από την άλλη θα τον δέσει με νέο συμβόλαιο, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γρανάζι του παιχνιδιού της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.