ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Παναθηναϊκός: H ενδεκάδα του φιλικού με την Πάφο

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην κυπριακή Πάφο.

Παναθηναϊκός: H ενδεκάδα του φιλικού με την Πάφο

Το δεύτερο φιλικό του επί Αυστριακού εδάφους, αλλά και πιο δυνατό, δίνει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει την κυπριακή Πάφο.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο ματς ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την ενδεκάδα στην οποια υπάρχουν συνολικά επτά αλλαγές.

Συγκεκριμένα ο Λοντίγκιν θα είναι στην εστία, με τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Κώτσιρα στην άμυνα. Αράο εξάρι με Μπακασέτα και Βιλένα στα χαφ, Τζούριτσιτς αριστερά, Μαντσίνι δεξιά και Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Απρόοπτο με Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό πριν το φιλικό με την Πάφο
Απρόοπτο με Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό πριν το φιλικό με την Πάφο 3.126 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα σε λίγο…

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν-Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Κώτσιρας – Αράο, Βιλένα, Μπακασέτας-Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ

Στον πάγκο: Ντραγκόφσκι, Λίλο, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Λημνιός, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Φικάι, Κυριόπουλος, Κάτρης, Νίκας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.