ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Σακίρι και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA o Παναθηναϊκός έχει βάλει ως στόχο την απόκτηση του πολύπειρου μεσοεπιθετικού, Τσέρνταν Σακίρι!

Σενάρια για Σακίρι και Παναθηναϊκό

Τον σπουδαίο Τσέρνταν Τσακίρι έχει βάλει, σύμφωνα με το SDNA, στο στόχαστρο του ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα το τριφύλλι είναι αποφασισμένο να κάνει δικό του τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει καταγράψει σπουδαία πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη Λίβερπουλ, την Ίντερ την Μπάγερν και τη Λιόν.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός του προσφέρει διετές συμβόλαιο με μια μεγάλη προσφορά, εφάμιλλη των χρημάτων που λαμβάνει στο MLS και τη Σικάγο Φάιαρ.

Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού: Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Πάφος
Η τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού: Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Πάφος 29.813 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει κυκλώσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Σακίρι τον οποίο προορίζει για την κάλυψη του κενού της αποχώρηση του Μπερνάρ, μια και στον Ελβετό άσο ταιριάζει γάντι ο ρόλος του «δεκαριού» που ξεκινάει τις προσπάθειές του από τα άκρα και κλείνει προς τα μέσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.