Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην 12αδα της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Χουάντσο και Λορέντσο Μπράουν!

Παναθηναϊκός: Στην 12αδα της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Χουάντσο και Λορέντσο Μπράουν!

Aντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι και επίσημα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορέντσο Μπράουν καθώς βρίσκονται στη 12αδα της Ισπανίας!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έκανε γνωστή την δωδεκάδα της Εθνικής Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τους Χουάνσο Ερνανγκόμεθ και Λορένζο Μπράουν να βρίσκονται κανονικά στην λίστα του ομοσπονδιακού προπονητή.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι βρίσκονται προ των πυλών και οι Εθνικές ομάδες ανακοινώνουν το τελικό ρόστερ που θα αγωνιστεί στο μεγάλο ραντεβού του 2024.

Η Ισπανία με την σειρά της έκανε γνωστή την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να συμπεριλαμβάνει στην λίστα τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Λορένζο Μπράουν.

H 12άδα της Ισπανίας: Αλντάμα (Γκρίζλις), Μπράουν (Παναθηναϊκός), Μπιρθουέλα (Μπαρτσελόνα), Ντίαθ (Μάλαγα), Φερνάντεθ (Ρεάλ), Γκαρούμπα (free agent), Χ. Έρνανγκόμεθ (Παναθηναϊκός), Γ. Έρνανγκόμεθ (Μπαρτσελόνα), Γιουλ (Ρεάλ), Λόπεζ Αροστέγκι (Βαλένθια), ΑΜπρίνες (Μπαρτσελόνα), Πραντίγια (Βαλένθια)

Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν
POPULAR NOW Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για τη φάση με το αντιαθλητικό του Ναν

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ