Τάσος Νικολογιάννης

Ο Ιωαννίδης, ο Πελίστρι και η υπέρβαση που μπορεί να γίνει μόνο με γεμάτο ΟΑΚΑ!

Ο Ιωαννίδης, ο Πελίστρι και η υπέρβαση που μπορεί να γίνει μόνο με γεμάτο ΟΑΚΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη, που παραπέμπει στο φαινόμενο, τον Πελίστρι που με το καλημέρα έδειξε, ότι θα κάνει την διαφορά και το ΟΑΚΑ που πρέπει να γεμίσει στη ρεβάνς στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την πρόκριση-υπέρβαση με την Λανς.

Από την κλήρωση κιόλας είχαμε πει ότι κόντρα και στον Αγιαξ και στην Λανς ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ και θα πρέπει να κάνει μία υπέρβαση για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Με τον Αγιαξ την άγγιξε την πρόκριση και έφθασε ένα πέναλτι μακριά από την συνέχεια στην Ευρώπη. Χθες στην Γαλλία ο Παναθηναϊκός κόντρα σε μία ομάδα τσάμπιονς λιγκ(εκεί έπαιζε πέρυσι) έμεινε ζωντανός για την ρεβάνς με την γκολάρα που έβαλε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ένα γκολ, που μόνο το φαινόμενο Ρονάλντο έχει βάλει και στον Παναθηναϊκό στο παρελθόν μόνο ο Σαραβάκος. Και την γκολάρα αυτή ο Φώτης δεν την έβαλε απέναντι στα στόπερ της Μπότεφ, η του Βόλου, την έβαλε απέναντι σε παίκτες της Λανς. Μάλιστα ο ένας από αυτούς ο Ντανσό, ετοιμάζεται να πάει στην Ρόμα.

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να μην πουλήσει τον Ιωαννίδη τον κρατάει ζωντανό για την ρεβάνς και θα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας για να πάρει το πρωτάθλημα, που είναι ο πρώτος στόχος. Ο Παναθηναϊκός όσο έπαιζε με 11 η Λανς είναι μεγάλο πρόβλημα όταν δεν είχε την μπάλα στα πόδια του, δέχθηκε όμως δύο γκολ από ατομικά λάθη. Μάλιστα το δεύτερο γκολ το δέχθηκε αν και η Λανς έμεινε με δέκα παίκτες μετά το πάτημα του Μεντίνα στον Μπακασέτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα ήταν όμως προβλέψιμος και αυτό το άλλαξε η γκολάρα του Φώτη και η είσοδος του Πελίστρι και του Βαγιαννίδη.

Δεν κάηκε με την ισοπαλία, αλλά έχασε μία μεγάλη ευκαιρία!
POPULAR NOW Δεν κάηκε με την ισοπαλία, αλλά έχασε μία μεγάλη ευκαιρία!

Ο Πελίστρι με μισή προπόνηση και χωρίς καλά-καλά να ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του μπήκε στο παιχνίδι και έπαιξε λες και ήταν χρόνια. Από μία πολύ καλή ενέργεια κέρδισε αρχικά το πέναλτι, που κακώς το πήρε πίσω ο διαιτητής μέσω του var. Ο Πελίστρι είναι μεταγραφή χρόνων πολυμετοχικότητας και με τέτοιους παίκτες σαν τον Πελίστρι και τον Ιωαννίδη μπορείς να κάνεις την υπέρβαση στην Ευρώπη και να κερδίσεις το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Οι πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού με την Λανς είναι λίγες μετά την ήττα με 2-1 χθες. Αυτές τις λίγες θα δώσουν και την ψυχή τους να τις εξαντλήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει το ΟΑΚΑ να γεμίσει την άλλη Πέμπτη. Με ένα γεμάτο ΟΑΚΑ οι παίκτες θα πάρουν ώθηση και η Λανς θα καταλάβει το εκτός έδρας.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.
FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ