Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για την πρώτη νίκη με αλλαγές κόντρα στον Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός: Για την πρώτη νίκη με αλλαγές κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (21:00) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο... ζέσταμα ενόψει Λανς.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (21:00) για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο… ζέσταμα ενόψει Λανς.

Οι “πράσινοι”, μετά την ήττα από τον Αστέρα AKTOR στην πρεμιέρα και έχοντας την Πέμπτη μπροστά τους το μεγάλο ματς με τη γαλλική ομάδα, αναζητούν σήμερα οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Βοιωτούς.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει αλλαγές, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ιωαννίδη και Ίνγκασον, ενώ, παρών έπειτα από περίπου μια ολόκληρη σεζόν είναι ο Πάλμερ – Μπράουν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάλμερ – Μπράουν, Αράο.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Θεωρούνται δεδομένες οι αλλαγές στο βασικό σχήμα με τη νίκη να κρίνεται αναγκαία και το μυαλό να στρέφεται στη συνέχεια στη Λανς.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ