Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα «φωτιά» μετά τη διακοπή και η ανάγκη να… ρεφάρει!

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα «φωτιά» μετά τη διακοπή και η ανάγκη να… ρεφάρει!

O Παναθηναϊκός άφησε δυο βαθμούς στο "σπίτι" του απέναντι στην Athens Kallithea και πάει στη διακοπή, όντας στο -5 από την κορυφή, με την ανάγκη ανασύνταξης στη διακοπή είναι τεράστια.

Προβλημάτισε, γλίτωσε στις καθυστερήσεις, αλλά έχασε δυο ακόμη υπερπολύτιμους βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” έμειναν στο 2-2 με την Athens Kallithea για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πλέον απέχουν πέντε βαθμούς από την κορυφή.

Η εικόνα του τριφυλλιού ήταν για ένα ακόμη, εντός συνόρων ματς, κακή και ζητείται επειγόντως αντίδραση προκειμένου να μην χαθεί το πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβρη, με τη διακοπή, να είναι, ίσως ευεργετική για παίκτες και Αλόνσο προκειμένου να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα μετά τα ματς της Εθνικής θα βρει τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Τούμπα για να παίξει με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! Εκεί το τριφύλλι καλείται να αλλάξει πρόσωπο και να βγάλει αντίδραση προκειμενου να πάρει ένα τρίποντο το οποίο θα του αλλάξει τη ζωή και την ψυχολογία.

Θα ακολουθήσει το ματς με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική, ενώ από εκεί και πέρα έπονται ντέρμπι, αλλά και ευρωπαϊκά ματς, με τον Παναθηναϊκό να έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εν συνεχεία να ταξιδεύει στην Βοσνία για να παίξει με την Μπάνια Λούκα για την 1η αγωνιστική του Conference, ενώ η επιστροφή στην Ελλάδα, θα τον επαναφέρει σε ρυθμούς ντέρμπι αφού την 7η αγωνιστική παίζει με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!
POPULAR NOW ΕΠΟ: Ολοταχώς για Παιανία!

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει το απόλυτο των νικών πρώτα από όλα για την ψυχολογία του, ωστόσο δεδομένο είναι πως μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου θα ενισχυθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα τον ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ