Θέματα / Αφιερώματα

Ο Τετέ έκανε σε 8 ματς με τον Παναθηναϊκό, όσα δεν κατάφερε σε μια σεζόν με τη Γαλατά!

Ο Τετέ έκανε σε 8 ματς με τον Παναθηναϊκό, όσα δεν κατάφερε σε μια σεζόν με τη Γαλατά!

Ο Τετέ λύτρωσε τον Παναθηναϊκό σκοράροντας γκολ που χάρισε τον βαθμό απέναντι στην Athens Kallithea και κατάφερε να ξεπεράσει ήδη όσα είχε κάνει την περασμένη σεζόν στη Γαλατάσαραϊ!

Ήταν αποκαρδιωτικός, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε το μεγάλο κάζο. Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε στο 92′ τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Athens Kallithea (2-2) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος, όντας στο -5 από την κορυφή.

Οι “πράσινοι” ωστόσο οφείλουν πολλά στον κορυφαίο, μέχρι στιγμής παίκτη τους από την αρχή της σεζόν, τον Τετέ ο οποίος ήταν ο χρυσός σκόρερ, βρίσκοντας δίχτυα στο 92′ και σώζοντας την παρτίδα για το τριφύλλι.

Ο Βραζιλιάνος, ήταν από τους διασωθέντες του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς το οποίο ήταν και το όγδοο με το τριφύλλι στο στήθος. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι ο Τετέ, έχει ήδη καταφέρει να κάνει με τον Παναθηναϊκό, όσα δεν έκανε με την Γαλατά από την οποία και αποκτήθηκε!

Συγκεκριμένα ο Τετέ σκόραρε στη Λεωφόρο το τρίτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας τα τέρματα που είχε πετύχει σε 45 ματς με τη Γαλατά την περασμένη σεζόν!

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος εξτρέμ, άνοιξε “λογαριασμό” στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, ενώ ακολούθησε το κρισιμότατο γκολ που χάρισε την πρόκριση επί της Λανς!

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ