Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Ουναχί – Κινητικότητα και για φορ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται ο Ουναχί – Κινητικότητα και για φορ

O Aζεντίν Ουναχί ήρθε στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να βρίσκονται σε... έντονη δραστηριότητα και για σέντερ φορ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/09) ο Αζεντίν Ουναχί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Μαροκινός χαφ, προσγειώθηκε στις 23.45 στο “Ελ. Βενιζέλος” και σήμερα το πρωί θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Μαρόκο προκειμένου να συμμετάσχει στις αναμετρήσεις της εθνικής του ομάδας και έπειτα θα επιστρέψει για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο και να υπολογίζεται και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η δραστηριότητα όμως συνεχίζεται από τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι δεν σταματούν εκεί. Συγκεκριμένα υπάρχει κινητικότητα και για το θέμα του σέντερ φορ, το οποίο είναι άμεσα εξαρτώμενο από την επικείμενη αποχώρηση του Άντραζ Σπόραρ.

Στο κάδρο βρίσκονται αρκετά ονόματα, με ένα εκ των οποίων να είναι εκείνο του Χοακίν Κορέα. Ο έμπειρος διεθνής με την Εθνική Αργεντινής, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Ντιέγκο Αλόνσο για τη γραμμή κρούσης.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ