Μπάσκετ

Υπόκλιση Ομπράντοβιτς στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Υπόκλιση Ομπράντοβιτς στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Τρομερή αποθέωση Ομπράντοβιτς στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προχώρησε σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό. Ο θρυλικός τεχνικός τόνισε πως πέρασε τα 15 καλύτερα χρόνια της ζωής του στον Παναθηναϊκό, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τέλος υπογράμμισε πως πρέπει να διορθώσει πράγματα η ομάδα του ενόψει της Euroleague.

Η Παρτιζάν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 64-75 για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση στάθηκε στη σχέση του με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως εδώ είναι το σπίτι του.

Ακόμη, ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το event που διοργάνωσε και τέλος υπογράμμισε πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμα δουλειά ενόψει της Euroleague.

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»
POPULAR NOW Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της «ΕΡΤ»:

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το event που οργάνωσαν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι μοναδικό. Ήταν τρομερό να βλέπεις τόσο κόσμο εδώ».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ξέρετε τα συναισθήματά μου για τον Παύλο. Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μου».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Είμαστε νέα ομάδα. Και σήμερα κάναμε αρκετά λάθη. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εβδομάδα για να ετοιμαστούμε για την Euroleague».

🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ