Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνου στο P24.gr: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μεγάλη πορεία στην Ευρώπη – Να μην ξεχνάμε τη Ρούξι ως άνθρωπο και αθλήτρια»

Κωνσταντίνου στο P24.gr: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και μεγάλη πορεία στην Ευρώπη – Να μην ξεχνάμε τη Ρούξι ως άνθρωπο και αθλήτρια»

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου, στο πλαίσιο της media day του Παναθηναϊκού Α.Ο. η ακραία της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Λεωφόρου “Παύλος Γιαννακόπουλος” η Μedia Day του Παναθηναϊκού A.O. παρουσία όλων των τμημάτων, αλλά και της διοίκησης, με το Panathinaikos24.gr να δίνει το “παρόν” προκειμένου να συναντήσει πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες που τιμούν το τριφύλλι.

Ανάμεσα τους και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η πολύπειρη κεντρική μίλησε στο Panathinaikos24.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου για τους στόχους της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, τα ευρωπαϊκά ματς και το κατά πόσο αποτελούν… απωθημένο για τα “φίνα κορίτσια”, τις ομοιότητες και τις διαφορές συγκριτικά με την προηγούμενη θητείας της στο τριφύλλι, αλλά και το πως βίωσε την εκδήλωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στο Panathinaikos24.gr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μάζης στο P24.gr:  «Θέλουμε να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω φέτος ο Παναθηναϊκός – Θα το πάμε… μέχρι τέλους»!
POPULAR NOW Μάζης στο P24.gr: «Θέλουμε να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω φέτος ο Παναθηναϊκός – Θα το πάμε… μέχρι τέλους»!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos24.gr (@panathinaikos24)

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ