Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικόμέσο μέσο για το ενδεχόμενο να παίξει ο Ναν στην εθνική τουρκίας ως νατουραλιζέ.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικόμέσο μέσο για το ενδεχόμενο να παίξει ο Ναν στην εθνική τουρκίας ως νατουραλιζέ.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το γεγονός ότι ο Κέντρικ Ναν ήταν ο MVP της EuroLeague και ο παίκτης μου δημιούργησε μια τέτοια προσδοκία. Ήταν κάτι που συζητήθηκε στην αρχή της σεζόν, όταν αναρωτιόμασταν αν ο Λάρκιν θα επέστρεφε. Αλλά, αφού ο Λάρκιν είπε ότι θα έπαιζε, το θέμα έκλεισε για εμάς. Αταμάν για Νατουραλιζέ της Τουρκίας: Υπήρχε η σκέψη του Ναν αλλά…”
O νατουραλιζέ μας στο EuroBasket 2025 θα είναι ο Λάρκιν. Το συζητήσαμε μαζί του από τον Σεπτέμβριο και είπε ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχουν τραυματισμοί ή απώλειες της τελευταίας στιγμής, όπως στο παρελθόν. Ο Λάρκιν είναι εδώ και πολλά χρόνια στην Τουρκία, έχει ένα χρέος στην χώρα και θέλει να το ξεπληρώσει. Αταμάν για Νατουραλιζέ της Τουρκίας: Υπήρχε η σκέψη του Ναν αλλά…”
Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δεν θα παίξει για την εθνική ομάδα. Παίζει ως γηγενής στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά η FIBA δεν τον δέχτηκε επειδή ήρθε στη χώρα μετά από μια ορισμένη ηλικία. Ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να κάνουμε τον Ταρίκ να παίξει ως Τούρκος, η ομοσπονδία προσπάθησε πολύ σκληρά, αλλά δεν τα κατάφερε».
🏀 Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ