Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.
Οι «πράσινες» κατάφεραν να προηγηθούν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ωστόσο δε μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ γνωρίζοντας την ήττα και παραμένουν στους 14 βαθμούς.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ (0-1) στο 26’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα η Πούλιου μετά από χέρι της αθλήτριας της ΑΕΚ. Οι γηπεδούχες πίεσαν στη συνέχεια αλλά η Νάση κράτησε ανέπαφη την εστία της με το πρώτο ημίχρονο να λήγει με προβάδισμα των «πρασίνων».
Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχες πίεσαν και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 74’ ενώ 11 λεπτά αργότερα προηγήθηκαν με 2-1. Οι «πράσινες» κυνήγησαν την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν με το ματς να λήγει 2-1.
Παναθηναϊκός (Κνέζεβιτς): Νάση, Καλοκαιρινού, Καλαντάντζε, Ζώτου, Σαμπανάτσις, Κόλλια, Ίλιτς, Νάνου, Μπριάνα, Γκαμπς και Πούλιου.
Αγωνίστηκαν και οι Πέιου αντί Νάνου, Στεργιούλη αντί Ζώτου, Κωστοπούλου αντί Μπράντιτς, Σιαφαρίκα αντί Κόλλια και Πλατανιά αντί Σαμπανάτσις.








