ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τιμή το να εργάζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Πέτρος Πρέκας, μίλησε στην «Πράσινη» για τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, στον πάγκο του «τριφυλλιού».

 «Τιμή το να εργάζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην θέση του προπονητή. Από την πρώτη στιγμή που έδειξαν πόσο  πολύ θέλουν να στηρίξουν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ και εμένα.

Αφού λοιπόν καταναλώσαμε αρκετές ώρες συζήτησης, η απόφαση που έπρεπε να πάρω ήταν πολύ εύκολη. Σε πρώτο χρόνο για τον καθένα αν εργάζεται στον Παναθηναϊκό είναι τιμή. Ο καθένας το καταλαβαίνει αυτό και βέβαια δεν θα ερμηνεύσω εγώ την ιστορία του Παναθηναϊκού γιατί είμαι πολύ μικρός γι’ αυτό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δεύτερο χρόνο είναι σημαντική η επαγγελματική προοπτική να δουλεύεις σε ρυθμό πρωταθλητισμού. Από τις πρώτες στιγμές που μίλησα με τους ανθρώπους κατάλαβα πόσο θέλουν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο εργασίας, το οποίο θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο οργάνωσης και με ξεκάθαρους ρόλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.