ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό της Κυψέλης για τον αγώνα με τον Πανναξιακό εξέδωσε το τμήμα βόλεϊ γυναικών και η διοίκηση του Συλλόγου.

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού που επικράτησε του Πανναξιακού με 3-0 στο κλειστό της Κυψέλης. Ο κόσμος του τριφυλλιού έδωσε πάλι το παρών και έδωσε επιπλέον ώθηση στις παίκτριες του Γιώργου Ρούσση.

Το τμήμα αλλά και η διοίκηση του Συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο για την στήριξή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο και η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας, που γέμισαν το κλειστό της Κυψέλης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 και στήριξαν τις προσπάθειες των «πρασίνων» στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο (25/10, 20.00) στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρκόπουλο! Έξι εισιτήρια προσφέρει η Avance Οι φίλοι που θα αγοράσουν λαχνό και θα μπουν στην κλήρωση στην επόμενη αναμέτρηση (25/10), θα κερδίσουν εισιτήρια για τις αναμετρήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας με Παναιτωλικό (30/10, 19.30/Κύπελλο Ελλάδας) και Αϊντχόφεν (06/11, 20.00) αλλά και για το ματς του Εξάστερου με την Φενερμπαχτσέ (30/10, 21.30)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.