ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα παιδικά χωριά SOS ο Παναθηναϊκός (Pics)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός, καθώς αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε τα παιδικά χωριά SOS, μοιράζοντας χαρά και δώρα στα παιδιά.

Στα παιδικά χωριά SOS ο Παναθηναϊκός (Pics)

Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού αποτελούμενη από τους Ζέκα, Νάνο, Μάρκους Μπεργκ, Νταβίντ Μέντες και Ουασίμ Μπούι, τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ Στράτο Σωπήλη, τον εμπορικό διευθυντή Αντώνη Πολυκανδριώτη και τον επιμελητή της ομάδας Γρηγόρη Παπαβασιλείου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη.

 ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÓÔÁ ÐÁÉÄÉÊÁ ×ÙÑÉÁ SOS ÓÔÇ ÂÁÑÇ

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με περισσότερα από 50 παιδάκια, να παίξουν μαζί τους… ποδοσφαιράκι και επιτραπέζιο παιχνίδι Jenga, αλλά και να ζωγραφίσουν, ενώ παράλληλα τους παρέδωσαν μπάλες υπογεγραμμένες.

1199556

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του ΟΠΑΠ και έτυχε θερμότατης ανταπόκρισης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
 ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÓÔÁ ÐÁÉÄÉÊÁ ×ÙÑÉÁ SOS ÓÔÇ ÂÁÑÇ
1199560
1199569

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.