ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπαντούρι: «Μας έκαναν υπερήφανους»

Για τις επιτυχίες των αθλητών του τριφυλλιού στις καταδύσεις μίλησε η τεχνικός του τριφυλλιού, Ίνκα Μπαντούρι.

Μπαντούρι: «Μας έκαναν υπερήφανους»

Η προπονήτρια των καταδύσεων, Ίνκα Μπαντούρι μιλώντας για τη μεγάλη επιτυχία του τμήματος και τις εμφανίσεις των διεθνών «πρασίνων» στο Αϊντχόφεν τόνισε:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, τέτοιες στιγμές κάνουν καλό στο άθλημά μας. Το άξιζαν για την προσπάθειά τους και μας έκαναν υπερήφανους.

Οι καταδύσεις είναι ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό άθλημα αλλά χρειάζεται καλή και δυνατή προπόνηση για πολλά χρόνια ώστε να καταφέρει ο αθλητής να βγάλει αυτό που μπορεί στον αγώνα. Με τις επιτυχίες των παιδιών χάρηκα πάρα πολύ, θεωρώ ότι έχω βοηθήσει αρκετά και εγώ στις επιτυχίες αυτές και τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία δέκα χρόνια είναι πλέον ορατά.

Συγκεκριμένα τόσο ο Δημήτρης (Μόλβαλης) όσο και ο Νικόλας (Μόλβαλης) και ο Θάνος (Τσιρίκος) έχουν ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία, ασχολούνται με τις καταδύσεις εδώ και πολλά χρόνια αλλά κατάφεραν να ξεχωρίσουν από νωρίς κατακτώντας μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες στην Ελλάδα και μέσα απ’ αυτά να δουν το όνειρο της συμμετοχής και της διάκρισής τους σε αγώνες με την Εθνική ομάδα να πραγματοποιείται».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχολιάζοντας το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι επιτυχίες, η προπονήτρια του τριφυλλιού ανέφερε:

«Είναι πολύ σημαντικές οι επιτυχίες των αθλητών μας στο εξωτερικό, βοηθούν να γνωρίσει νέος κόσμος το άθλημά μας και δίνει στόχους στα μικρότερα παιδιά που ασχολούνται ήδη με αυτό. Υπάρχουν αρκετά παιδιά σε μικρές ηλικίες που τα καταφέρνουν και ξεχωρίζουν στις προπονήσεις αλλά χρειάζονται βοήθεια ώστε να παραμείνουν στο χώρο για αρκετά χρόνια.

Πρέπει τα ιδία τα παιδιά να αγαπούν το άθλημα αλλά να έχουν και πολύ στήριξη από το περιβάλλον τους, τις ομάδες, την ομοσπονδία και κυρίως τους γονείς τους. Είναι σημαντικό να το δουν σοβαρά οι γονείς, κυρίως στις μικρές ηλικίες, να φέρνουν τα παιδιά στις προπονήσεις όσο συχνότερα μπορούν και σίγουρα θα τα δουν να εξελίσσονται όσο περνάει ο καιρός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.