ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θλάση ο Ζέκα

Πρόβλημα προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ζέκα αποχώρησε με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Θλάση ο Ζέκα

Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί είχαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» μπορεί να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω και της αναβολής του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση.

Το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις ταχυδύναμης και ταχυτήτων, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου κατά την διάρκεια της προπόνησης και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ οι Τάσος Λαγός, Διαμαντής Χουχούμης και Στάθης Ταυλαρίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Εμίρ Μπαϊράμι συνεχίζει να απουσίαζει με άδεια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο και μεθαύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.