ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέα ταλέντα στον «πράσινο» στίβο

Η Ακαδημία Στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναζητά τα νέα ταλέντα του Κλασσικού Αθλητισμού και καλεί όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που αγαπούν τον Στίβο να δοκιμαστούν από τους έμπειρους προπονητές του συλλόγου.

Νέα ταλέντα στον «πράσινο» στίβο

Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαΐου στις 09.00 το πρωί, στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ (επί της οδού Αρτέμιδος).

Όσοι ενδιαφέρονται το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Aθηνών διεκδικώντας μια θέση στην Ακαδημία ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία Στίβου στην Ελλάδα.

Όλοι οι επίδοξοι αθλητές και αθλήτριες έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.