ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενωμένοι για τον τίτλο

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έχει μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με τους παίκτες, τη διοίκηση και τον κόσμο του «τριφυλλιού» να είναι ενωμένοι για τον κοινό σκοπό.

Ενωμένοι για τον τίτλο

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΟΚ και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για να προσθέσουν ένα ακόμα double στη συλλογή τους.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί ήταν η χθεσινή προπόνηση, στην οποία παρευρέθηκαν πάνω απο 100 φίλοι των «πρασίνων», για να εκδηλώσουν τη στήριξη τους στην προσπάθεια της ομάδας. «Παλέψτε, ματώστε και εμείς θα είμαστε δίπλα σας ότι και να γίνει»,  «Να παίξετε για τους εαυτούς σας αλλά και για εμάς», είπαν, μεταξύ άλλων, στους παίκτες.

Για πρώτη φορά συμμετείχε στην προπόνηση ο Άρης Λυκογιάννης που θα πλαισιώνει το Σωτήρη Μανωλόπουλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, όπως συνέβη και με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Αντίθετα, εκτός έμειναν, πέραν των Νίκου Παπά και Εστέμπαν Μπατίστα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης λόγω του τραβήγματος που τον ταλαιπωρεί, αλλά και ο Ρειμάρ Μόργκα εξαιτίας μιας φλεγμονής στις αμυγδαλές. Ο τελευταίος αναμένεται σήμερα να είναι στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και να προπονηθεί κανονικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.