ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κερδίζει πόντους ο Τζόρτζεβιτς!

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει… πυρετωδώς το θέμα του προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24,gr, το όνομα του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς συζητιέται εντόνως τις τελευταίες ώρες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από πλευράς «τριφυλλιού».

Κερδίζει πόντους ο Τζόρτζεβιτς!

Το θέμα του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό, δεν είναι δεδομένο ακόμη, καθώς στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν έχουν καταλήξει οριστικά, στο όνομα που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Ένας από τους υποψηφίους στη λίστα του «εξάστερου» εδώ και καιρό, είναι και ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ο οποίος δείχνει να κερδίζει περισσότερους πόντους το τελευταίο διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει πρόταση από πλευράς «πράσινων».

Η περίπτωση του ομοσπονδιακού προπονητή της Σερβίας, κουβεντιάζεται πολύ στον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση του να κατατεθεί πρόταση στον Τζόρτζεβιτς άμεσα, αλλά τα δεδομένα είναι ρευστά και πολλά μπορούν να αλλάξουν από ώρα σε ώρα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα, στο «κάδρο», υπάρχει και Έλληνας προπονητής (όπως αναφέρει σήμερα η «Πράσινη»), με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, αφού στο «τριφύλλι» θέλουν να κλείσουν το θέμα, έτσι ώστε να προχωρήσουν στον μεταγραφικό σχεδιασμό και την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι ο εκλεκτός από την ελληνική αγορά και είχε συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά η ΚΑΕ δεν το επιβεβαιώνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.