ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

«Πράσινος» περίπατος!

Την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που επικράτησε εύκολα με 74-38 του Ικαρου Καλλιθέας.

«Πράσινος» περίπατος!

Οι πράσινες, χωρίς να δυσκολευτούν απέναντι στον Ίκαρο (αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία), πήραν μια εντυπωσιακή νίκη στην Καλλιθέα, που έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα, επιβάλλοντας από νωρίς το ρυθμό τους μέσα στο παρκέ, κατάφεραν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Ικαρος-ΠΑΟ

Παίζοντας εξαιρετικά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνίστριες τις Λύμουρα, Πατεράκη και Καλέντζου, έδειχνε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, με το 40-20 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η ανωτερότητα του τριφυλλιού συνεχίστηκε και στις επόμενες δύο περιόδους, με την διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 38 πόντους(29-67),  και τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε μία εύκολη νίκη με 74-38.

Ικαρος-ΠΑΟ

Τα δεκάλεπτα: 8-25, 20-40, 29-59, 38-74

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Αλμπάνεζ 6 (1), Ντέλβα 8, Κόνιαλη 8, Κυριακοπούλου 4, Λύμουρα 8 (1), Πατεράκη 12, Αυτζή 5 (1), Σλούκα 2, Καλέντζου 8 (2), Καλημέρη, Δανούση 3, Παντέλη 4

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ