ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Να συνεχίσουν το σερί με θετική εμφάνιση

Στην κατάμεστη Κυψέλη, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (08/02, 18:00) και με σύμμαχο τον κόσμο του θέλει να διευρύνει το σερί των επιτυχημένων αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Να συνεχίσουν το σερί με θετική εμφάνιση

Οι «πράσινες» μετά και τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Πανναξιακό, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους και στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Κόντρα στην ΑΕΚ με σύμμαχο τον κόσμο τους, θέλουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο ώστε να μείνουν κοντά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και να συνεχίσουν το σερί των θετικών εμφανίσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.