ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ισόπαλος με Εθνικό!

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Εθνικό (7-7), στην εκτός έδρας αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Ισόπαλος με Εθνικό!

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά από το πρώτο οκτάλεπτο. Οι «πράσινοι» ήταν πολύ καλοί αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν προηγούμενοι το πρώτο αυτό κομμάτι του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες από την αρχή φαινόταν ότι είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα.

ÅÈÍÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Κάτι τέτοιο φάνηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο έληξε και πάλι ισόπαλο. Τόσο οι παίκτες του Τέο Λοράντου όσο και αυτοί του Φάνη Κουντουδιού δεν κατάφερναν να ξεφύγουν στο σκορ. Οι εναλλαγές του σκορ ήταν συνεχόμενες και το δεύτερο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 4-4.

ÅÈÍÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Στο προτελευταίο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος μέσα στην πισίνα. Έτσι το «τριφύλλι» κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 5-6 κατά την ολοκλήρωση του (5-6). Το τελευταίο ήταν το πιο καθοριστικό οκτάλεπτο του αγώνα.  Οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν με 7-5 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου, αλλά ο Εθνικός μείωσε και ισοφάρισε τελικά στο 2.23 πριν από το φινάλε με τον Χονδροκούκη.

ÅÈÍÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-4, 5-6, 7-7.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χατζηκυριακάκης, Χαραλαμπόπουλος,  Χονδροκούκης, Φούτρης, Ξανθόπουλος, Μπεριστιάνος, Μπιλάλης, Αϊβαλιώτης, Βουνισέας, Αργυρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Καραμπέτσος, Καπετανάκης, Σαρτζετάκης, Καλογεράκος, Βιτέλας, Πρίμορατς, Κόνγουεϊ, Καρούντζος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Τοράκης, Γαβαλάς, Καλομενίδης, Πανταζόπουλος, Μπερτόλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ