ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Σάββας: Η Αθανασία Νταβαρίνου των βραβεύσεων (pics)!

Το πρόσωπο των ημερών, η Αθανασία Νταβαρίνου, η οποία έχει σαρώσει όλους τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς, δεν πιάνει μία μπροστά στον Σάββα Θεοδωρίδη, τον μεγαλοπρεπή. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Σάββας: Η Αθανασία Νταβαρίνου των βραβεύσεων (pics)!

Το sdna.gr χωρίς να το ξέρει παρουσίασε σήμερα το θέμα της χρονιάς, ίσως και της δεκαετίας, με τίτλο: «Θεοδωρίδης για Φορτούνη: “Ο πληρέστερος όλων, ίσως ξεπεράσει τον Μπέμπη”». Όχι φίλοι μου η είδηση δεν είναι ότι ο κυρ-Σάββας είπε ότι ο Φορτούνης θα ξεπεράσει τον Μπέμπη (και όχι τον Τζόλε σε εκτελέσεις πέναλτι ή την Νέρι Νιαγκουάρα σε βουτιές). Αλλού είναι η θεματάρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κώστας Φορτούνης παρέλαβε το βραβείο του MVP και του καλύτερου γκολ από τον Σάββα, ο οποίος φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα του. Η φωτογραφία των δυο ανδρών, τράβηξε αμέσως την προσοχή μου. Την κοίταζα για ώρα και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ, που την έχω ξαναδεί. Ήταν σαν Deja Vu.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.