ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλά τα «πράσινα» εργομετρικά

Σε καλό επίπεδο βρίσκονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού με βάση τα αποτελέσματα των εργομετρικών, τα οποία έκαναν πριν λίγες μέρες.

Καλά τα «πράσινα» εργομετρικά

Στα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι έφτασαν τα εργομετρικά των παικτών του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά, εκτός από 2-3 παίκτες οι οποίοι ήταν λίγο πιο… πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης.

Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο έτοιμος απ’ όλες στις ομάδες στα πλέι-οφ και αυτό σε συνδυασμό με το βάθος του «πράσινου» πάγκου θα δώσουν την πρωτιά στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.