ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: «Όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα»

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αποδοκιμασίες κατά του Αντρέα Στραματσόνι, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Κωνσταντίνου: «Όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα»

Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM», αναφέρθηκε αρχικά στο λόγο που βρέθηκε στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως «εμείς ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους μεγάλους συλλόγους».

Στη συνέχεια, σχολίασε τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Αντρέα Στραματσόνι, μετά την κακή εικόνα της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και τέτοια περιστατικά όπως έγινε στις αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι. Σε έναν σύλλογο αποφασίζει όμως η διοίκηση, όχι ο κόσμος. Ο φίλαθλος θέλει τίτλους και διακρίσεις. Οι τίτλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν προσωποποιηθεί και όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ξέρετε ότι υπάρχει μια συνεργασία. Ας περιμένουμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλέι οφ:

«Tα πλέι οφ θα είναι ένα θρίλερ μέχρι τέλους για την πρώτη θέση. Ο Πανιώνιος είναι ένα αουτσάιντερ, αν κερδίσει κάποιος δυο φορές τον Πανιώνιο θα τερματίσει πρώτος. Η μεγάλη απόκρουση ήταν του Γλύκου στο τετ α τετ του Μπεργκ. Καθόρισε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σταθερός σε όλο το ματς. Και ο Παναθηναϊκός λέει να γίνει πρώτα το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και μετά όλα τα υπόλοιπα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.