ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Τα πάντα για τον Διαμαντίδη»

Ο Αντώνης Φώστης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πράσινη», μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Φώτσης: «Τα πάντα για τον Διαμαντίδη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Ο Δημήτρης αξίζει τα πάντα. Έδωσε τα πάντα στην ομάδα όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα και έζησε μεγάλες στιγμές. Στιγμές που κάποιοι μπορεί να μη ζήσουν ποτέ. Μπορεί και να μην τις έχουν ονειρευτεί. Το σπουδαιότερο, όμως, για εμένα είναι ότι ο Δημήτρης στις δύσκολες στιγμές όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά συνέχισε και έγινε καλύτερος. Είναι παράδειγμα για όλους μας. Και τώρα που σταμάτησε ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Μάλιστα ο Αντώνης Φώτσης μίλησε και για το τουρνουά που είναι προ των πυλών: «Σίγουρα μια τέτοια τιμή είναι τεράστια για κάθε παίκτη. Πόσω μάλλον για τον Διαμαντίδη. Μακάρι όλοι οι παίκτες όταν φτάνουν στο τέλος να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να τιμάει και να… αναγνωρίζει όσους προσέφεραν στον σύλλογο. Και ο Δημήτρης είναι σίγουρα ένας από αυτούς».

Όσο για το αν προσπάθησε να τον πείσει να αλλάξει γνώμη… «Όχι, σε καμία περίπτωση. Ο Δημήτρης την είχε πάρει την απόφασή του. Ήταν απολύτως κατασταλαγμένος και ήξερε γιατί το έκανε. Αυτό που θέλω να του ευχηθώ είναι να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να χαρεί την οικογένειά του και να συνεχίσει να ζει μόνο χαρές».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.