ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ο Χατζηγιοβάννης θυμίζει τον… Ντ’ Αλεσάντρο»

Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού έβγαλε... μάτια στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό και ο Στραματσόνι βλέπει σ' αυτόν έναν πρώην ποδοσφαιριστή του. Διαβάστε λεπτομέρειες στο Panathinaikos24.gr

«Ο Χατζηγιοβάννης θυμίζει τον… Ντ’ Αλεσάντρο»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάννης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που από την προετοιμασία είχε εντυπωσιάσει με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και την καταπληκτική τεχνική του κατάρτιση, έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί και να αποτελέσει το… next big thing του Παναθηναϊκού.

Με την ομάδα νέων «βγάζει μάτια» και την έχει βοηθήσει τα μέγιστα για το καταπληκτικό ξεκίνημα που κάνει στο πρωτάθλημα, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι είναι εντυπωσιασμένος και από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και από το ποδοσφαιρικό του θράσος. Και του φέρνει στο μυαλό έναν πρώην ποδοσφαιριστή του, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ομάδα νέων της Ρόμα. Τον Μάρκο Ντ’ Αλεσάντρο, τον 25χρονο Ιταλό που πλέον αγωνίζεται στην Αταλάντα και το όνομά του «έπαιξε» για τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ντ’ Αλεσάντρο αγωνίζεται στα άκρα, όπως και ο Χατζηγιοβάννης, έχει καταπληκτική τεχνική κατάρτιση και μπορεί να τρέξει το γήπεδο με τη μπάλα στα πόδια. Ο «Χάτζη», όπως τον φώναζαν στην προετοιμασία, έχει πολλά απ’ τα στοιχεία του Ιταλού εξτρέμ και ο Στραματσόνι είναι έτοιμος να δουλέψει μαζί του και να τον εξελίξει.

marco-dalessandro-atalanta_1k2r1kommiwc15pwlc6lu4exr
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.838 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.