Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Παππά και ο Παππάς τον Παναθηναϊκό

Γιάννης Μιχαλάκης
11.01.2017 | 20:03
Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Παππά και ο Παππάς τον Παναθηναϊκό | Panathinaikos24.gr

Ο Νίκος Παππάς το τελευταίο διάστημα δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής, κάτι που προβληματίζει τον κόσμο της ομάδας, που περιμένει απάντηση σε ένα ερώτημα! Θα γίνει ο Παππάς, ο νέος ηγέτης της ομάδας;

Το τελευταίο διάστημα, ο Τσάβι Πασκουάλ ολοένα και μικραίνει το rotation της ομάδας του, ο Νίκος Παππάς στις τελευταίες αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» έχει: Απέναντι στην Μπασκόνια 4:19, DNP στο Καζάν και 8:11 στο ΣΕΦ, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο έπαιζε συνεχώς κοντά στα 15 λεπτά ανά αγώνα.

Είναι προφανές πως ο Τσάβι Πασκουάλ κάτι βλέπει στις προπονήσεις. Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος από τον Έλληνα γκαρντ, την ίδια στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς (παρόμοιοι παίκτες, όχι ίδιοι) έχει βρει το ρυθμό του, έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του και αρχίζει και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Ο Πασκουάλ ανέλαβε μια ομάδα που δεν είναι δική του και θέλει χρόνο (που δεν έχει) προκειμένου να κατασταλάξει σε πολλά πράγματα αναφορικά με την ομάδα. Οι άναρθρες κραυγές… περί προβλημάτων στις σχέσεις προπονητή-παίκτη πρέπει να σταματήσουν, διότι ο καταλανός τεχνικός, αν μη τι άλλο δεν έχει δείξει τέτοια «σημάδια» στην πορεία του στην Μπαρτσελόνα.

Ο χρόνος θα δείξει τι μέλει γενέσθαι με τον Νίκο Παππά και αν καταφέρει να βρει τον εαυτό του ξανά και να μπορέσει να παίξει σταθερά και σε βάθος χρόνο καλό μπάσκετ, όπου είναι το ζητούμενο. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Νίκο Παππά και ο Νίκος Παππάς τον Παναθηναϊκό.