ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ζητείται η ακύρωση της ΓΣ της ΕΠΟ

Στις 17/1 συζητείται στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του σωματείου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Α.Ε. Οινιάδων, το οποίο ζητεί την ακύρωση της ΓΣ της ΕΠΟ από την οποία εξελέγησαν οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ζητείται η ακύρωση της ΓΣ της ΕΠΟ

Το σωματείο μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι η τέλεση της ΓΣ της ΕΠΟ στις 19/12/2016 «αντίκεινται στις διατάξεις του αθλητικού νόμου (ν. 2725/1999), που ρύθμιζαν εντελώς διαφορετικά τα θέματα τα σχετικά με τις αρχαιρεσίες και την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.